O mém laktačním poradenství

Protože na kojení záleží 🧚🏼‍♂️ jsou poradenství, na kterých si povídáme o porodu, šestinedělí, péči o miminko a ke kojení sklouzáváme pomalu. A jsou také poradenství, kde se od kojení neodchýlíme ani o kousek a jedeme jednu otázku za druhou. Obojí je správně, obojí miluji, obojí mě baví a naplňuje, protože při odchodu vidím spokojenou ženu. Byla vyslechnuta, dostala odpovědi na otázky, názorně jsem ji pomohla s kojením, odstranily jsme bolest, pracujeme na uzdravení bradavek, žena má má nové tipy na péči o miminko a s přehledem ji pomůžu v domácnosti 👐.

🌸Srdcovkou zůstává předporodní příprava. Milé povídání o příchodu miminka na svět, jeho prvním a veledůležitém úkolu – přisát se a poprvé se kojit.

🌸Velmi časté jsou něžné návštěvy v šestinedělí. Zhodnotíme přísun mateřského mléka miminku a jeho prospívání. Příkrmy, když jsou potřeba a nebo bolesti, pokud se u kojení vyskytují.

🌸Návštěvy kdykoli během celého období kojení. Pokles laktace, bolesti při kojení, bojkoty, noční buzení, první příkrmy – to je výběr témat k diskuzi, na které znám vědecky podložené odpovědi.

🌸Kdy dítě odstavit? Samoodstav a co dělat, když je kojení příliš náročné?

Máte zájem o laktační poradenství s certifikovanou poradkyní MAMILA? 🧚 Pošlete mi zprávu ⬇️❤️